Belægning i Skagen

Alt i belægning

Skal du have lagt en havesti eller en indkørsel? Så kontakt Entreprenør Jørgen Lyth. Vi udfører alt i belægning og med alle slags materialer. Det kan være alt fra flisearbejde til grusbelægning. Vi udfører opgaver for både private og erhverv i Skagen.

Så hvis du går og drømmer om en flot træterrasse, hvor du kan grille med familien, eller en havesti for at fuldende det nye haveanlæg, så vil vi meget gerne hjælpe dig. Vi kan også være behjælpelige med andre former for haveservice, såsom såning af græs og plantning af bede.

Tæt samarbejde

Vi tager en grundig, indledende snak med dig, hvor vi klarlægger dine ønsker til projektet. På den måde kommer vi helt rigtigt fra start, og vi holder dig løbende orienteret under forløbet. Det er vigtigt for os at føre en god dialog og have et tæt samarbejde med vores kunder. Vi er først tilfredse, når du er tilfreds.

Ønsker du et tilbud på belægning i Skagen?

Vil du have et gratis og helt uforpligtende tilbud på belægning i Skagen, er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på telefon 98 44 22 42 eller skrive på mail kontakt@lythskagen.dk. Vi ser frem til et potentielt samarbejde.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os