Kloakrensning i Skagen

Professionel kloakmester

Få hjælp til kloakrensning af en autoriseret kloakmester i Skagen. Der kan opstå problemer med afløb af forskellige grunde – slitage, rødder, jordforskydninger m.m. Uanset hvad problemet er, har vi de rette kompetencer til at hjælpe dig med at finde frem til årsagen og løse opgaven på bedst mulig vis.

Vi benytter ofte tv-inspektion til at lokalisere problemet hurtigt. På den måde kan vi yde den bedste service og spare dig for unødvendige udgravninger. Vi er et sikkert valg, når du har brug for en kloakmester til kloakrensning i Skagen og omegn.

Forebyggende kloakrensning i Skagen

Det er ikke sjovt, når skaden først er sket, og man opdager det på den kedelige måde ved f.eks. oversvømmelse i kælderen eller et tilstoppet toilet. Hos Entreprenør Jørn Lyth rykker vi hurtigt ud, når der opstår problemer, men vi udfører også løbende vedligeholdelse af kloakken, så risikoen for fejl eller skader minimeres. Med en forebyggende kloakrensning skyller vi din kloak, så den bliver fri for fedt og slam.

Få et uforpligtende tilbud

Vi løser hurtigt og effektivt problemerne med en kloakrensning. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på telefon 98 44 22 42 eller mail kontakt@lythskagen.dk.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os