Nedrivning / nedbrydning i Skagen

Tryg nedrivning og nedbrydning

Står du over for en nedrivning / nedbrydning af et hus eller en bygning i Skagen? Lad os hjælpe dig.

Det er meget vigtigt, at nedrivningen foregår på den helt rigtige måde. Vores ekspertise gør os i stand til at varetage en nedrivning, der opfylder alle krav og regler på området. Vi tager stort hensyn til både sikkerheden og miljøet, og vi udfører alle aspekter af projektet på den mest effektive og skånsomme måde.

Vi håndterer skadelige stoffer sikkert og effektivt

Vi foretager en grundig miljøscreening af huset eller bygningen, inden nedrivningen påbegyndes. Formålet med dette er at afdække, om der findes miljø- og sundhedsskadelige stoffer i bygningen.

Vi sorterer alle materialer, inklusiv de miljø- og sundhedsskadelige materialer, og sørger for at materialerne bliver kørt de rigtige steder hen til bortskaffelse.

Efter en nedrivning vil der som regel også være en del beton, der skal afskaffes. Vi kan stå for betonknusningen og genanvende materialet. Ligeledes kan vi stå for opbrydning af asfalt i indkørsler, som kan genanvendes.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere om, hvad vi kan tilbyde inden for nedrivning og nedbrydning i Skagen og omegn, er du meget velkommen til at kontakte os, ved at ringe på telefon 98 44 22 42 eller skrive på mail kontakt@lythskagen.dk.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os